Slider

JOULUFIILISTÄ TAMPEREELTA

perjantai 18. joulukuuta 2015


 Me päätettiin lähteä mun äidin ja Eevin kanssa kerämään hukattua joulufiilistä Tampereelta. Siellä oli aivan upea joulutori rakennettuna. Toinen toistaan suloisempia kojuja ja iso talvinen "terassi", jonne pystyi mennä lämmittelemään glögikupin kera. Lempäälässä satoi lunta meidän lähtiessä, mutta Tampereella se muuttui loskasateeksi, ja oltiinkin ihan läpimärkiä reissun jälkeen.
Kun Joulutori oli koluttu läpi, lähdettiin käymään tallipihalla. Sielläkin oli toinen toistaan ihanampia putiikkeja, sekä ihania lampaita ja aasi! Niitä sitten ihmeteltiinkin Eevin kanssa tovi jos toinenkin. Sitten päästäänkin mun lemppariosaan....

S
Nimittäin suklaapuotiin! Se oli aivan taivaallinen! Jo sinne astuessa nenään leijaili aivan ihana tuoksu ja jokainen karkkipaketti suorastaan kutsui mua luokseen. Väkeä oli ihan mielettömästi siellä todella pienessä putiikissa, joten puolet kaikista herkuista jäi varmasti huomaamatta. Tuolla on pakko päästä käymään uudestaan vielä ennen joulua!

Jos joulufiilis on vielä hukassa, suosittelen ehdottomasti poikkeamaan Tampereen joulutorilla ja Tallipihalla. Sieltä sitä löytää aivan varmasti, ja viimeiset lahjahankinnatkin voi suorittaa siellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan