Slider

PAKKANEN+AUTOILU+SHOPPAILU - MITÄ PUEN LAPSELLENI?

keskiviikko 13. tammikuuta 2016
Melkein voisin väittää, että jokainen vanhempi on viimeaikoina joutunut pohtimaan mitä ihmettä pukisi lapsensa päälle, kun ulko-ovesta astutaan pihalle. Me ollaan suosiolla skipattu ulkoilu viimeisen viikon aikana, koska mittari on näyttänyt vähintään -25 astetta, joskus jopa -30. Me ei kuitenkaan olla jämähdetty kotiin, vaan ollaan käyty Ideaparkissa ja muualla kiertelemässä ja tsekkaamassa jäljellä olevaa alennusmyynti tarjontaa. Ongelmaksi onkin muodustunut se mitä ihmettä Eeville pukisi päälle, kun auto on ensimmäiset 10 minuuttia kylmä, sen jälkeen huoneen lämpöinen, sitten juostaan jo parkkipaikalta sisälle, taas ollaan lämpimässä, sitten taas pakkasen kautta kylmään autoon, joka lämpiää 10 minuutissa lämpimäksi. Toppahaalari on loistava vaihtoehto, mutta se on aivan liikaa sisätiloissa, ja sen riisuminen ja jatkuva pukeminen saa niin mut kuin Eevinkin hermoromahduksen partaalle. Olin pitkään sitä mieltä että toppatakki 11 kuiselle lapselle on täysi turhake, mutta väärässä olin. Löysin alesta Eeville toppatakin, joka onkin päässyt päivittäin kovaan käyttöön. Niin helppo riisua ja pukea, että oksat pois! Takin alla oon pitänyt perus sisävaatetta kun kuitenkin autossa on viltti vielä lapsen päällä. Housuja meillä on aina kahdet päällekkäin. 

Mä rakastan tollasta vaatteiden mallailua, usein kuvaankin puhelimen muistiin erilaisia vaateyhdistelmiä, sieltä on hyvä tsekata toimivia yhdistelmiä jos pää lyö tyhjää lasta pukiessa. 

Kiinnostaako teitä postaus Eevin vaatekaapin sisällöstä?  

6 kommenttia:

 1. Joo lisää vaatejuttuja!!! <3 Esim. lemppari vaatteet Eevin vaatekaapilla ja sitte noita ale -löytöjä olisi kiva nähdä :)

  VastaaPoista
 2. Ihania yhdistelmiä! :) Meilläkin usein puetaan kauppareissuille toppatakki ja Gugguun collecehaalari sisävaatteiden päälle. On niin haastavia nää kelit varsinkin kun meillä on sellainen kuumakalle, että autossa helposti tulee hiki. Toi viltti on kans hyvä juttu kun sen saa helposti pois kun auto lämpiää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on Eevi alusta asti ollut kuumakalle, mikä tuo haastetta pukemiseen :D Gugguun jumppis on meilläkin loistava valinta, se on niin paksu!

   Poista
 3. Mullakin meinaa keittää lapsen pukemisen kanssa, erityisesti sillon kun on pidempi ajomatka edessä tai kun auto seisookin pidemmän aikaa pakkasessa. Välillä tulee topattua lasta liikaa kun itse olen nykyään niin kova palelemaan.:D ihania nuo asut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin toppaan Eeviä helposti liikaa, kun se on niin kuumakalle! Nää kelien vaihtelut tuo niin paljon haastetta, kun löytää hyvät combot niin kelit on jo muuttunut :D

   Poista

Kiitos kommentista! :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan