Slider

KEITTIÖREMONTTI - ENNEN JA JÄLKEEN KUVAT

keskiviikko 11. toukokuuta 2016

 Tässä kuvassa näkyy kaikki meidän keittiön vanhat lattiat. Löydettiin toiselta puolelta keittiötä vanha lautalattia, minkä olisin ehdottomasti halunnut säästää, jos sitä olisi ollut toisellakin puolella. Meidän talohan on vanha paritalo ja meidän keittiö on ollut ennen kaksi keittiötä. Ilmeisesti siis toiselta puolelta on joskus aijemmin jo poistettu laudat.

Toi ylin kuva ei kyllä kerro ihan hirveesti siitä minkälainen meidän keittiö oli alunperin. Multa jäi ottamatta ennen kuvat koska olohuone remontti aiheutti sen että keittiö oli täynnä olohuoneen tavaroita, ja keittiön pinnoista ei näkynyt käytännössä mitään. On mulla toki itselläni tallessa ne myynti-ilmoituksessa olleet kuvat, mutta en tiedä saisiko niitä käyttää, joten parempi olla ottamatta riskiä. Meillä oli toiveena tietysti mahdollisimman paljon säilytystilaa, mutta silti niin että tila jää avoimeksi. Lasku tilaa taas ei toivottu sen enempää mitä meillä sitä nyt on, mutta voi olla että sitä on vielä tulossa lisää, jos sille on tarvetta. Toistaiseksi ollaan kuitenkin pärjätty ihan hyvin.

Haluttiin pitää värimaailma hyvin yksinkertaisena, ja sellaisena että siihen ei kyllästy helposti. Väriä voi tuoda muullakin kun kiinteillä kalusteilla. Haaveilen kaikista maanläheisistä väreistä ja haluan ehdottomasti lisää puunväriä meidän keittiöön (ja koko taloon), vihreitä kukkia, saviruukkuja ja betonia. Tuo matto on menossa eteiseen kun saadaan se maalattua ja samoten tuo ruokapöydän takana oleva ikean hyllykkö. Verhotangot on vielä laittamatta paikalleen enkä ole vielä keksinyt minkälaiset verhot edes laittaisin. Haluaisin jotkut ihanat isot taulut seinälle, ehkä tekstillä tai jollain piirrustuksella. Ehkä jotain väriä niihinkin (?). Hahaha, älkää muuten välittäkö noista kattolampuista, ne on vaan laitettu kattoon että siellä on jotain valoa. Nekin on siis vielä "vaiheessa." 

Mitä mieltä olette meidän uudesta keittiöstä?

13 kommenttia:

 1. Todella kiva! :) tuo tumma lattia kyllä kruunaa kaiken!

  VastaaPoista
 2. Todella hyvältä näyttää! :)

  VastaaPoista
 3. Mieletön muutos entiseen! Tykkään kovasti. :)

  VastaaPoista
 4. Upea! Kelpais mullekin! Ihana toi lattia ja tyylikäs muutenkin :) miltäs nyt tuntuu kokkailla ku keittiö on valmis? :)

  VastaaPoista
 5. WOW mikä keittiö! Kyllä tuolla kelpais kokkailla! :)

  VastaaPoista
 6. Onpa hieno keittiö! Juuri sellainen ihanan avara ja valoisa mistä pidän. :)

  VastaaPoista
 7. On kyllä kertakaikkisen upea keittiö!! Se tekee kyllä niin paljon kun keittiöstä saa oman näköisen:)

  VastaaPoista
 8. Kivalta näyttää! Tulin ensimmäistä kertaa vierailulle sun blogiin, pitääpäs jatkossa lueskella vanhempiakin postauksia, sen verran mukavalta vaikuttaa :)

  VastaaPoista
 9. Ihana! Tosi hyvät noi valkoiset mikro ja uuni. Me mietittiin noita kanssa oman keittiöremontin yhteydessä, mut päädyttiin sit rosterisiin.

  VastaaPoista
 10. Wau ! Ihanan näköstä<3 ...omakotikateus kasvaa :D

  VastaaPoista
 11. Onko tää lattia laattaa vai laatalta näyttävää laminaattia? :) t. se sama joka kyseli olohuoneen laminaatistakin.. :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan